Громадські слухання стосовно пасажирських перевезень або як увірвався терпець обурених містян…

0_16c2aa_629c3bfd_orig-width968-height648-border0-titledsc_0025
Марганецкий очевидец. Фото: Володимира Садикова

07.08.2018р. у великій залі Марганецької міської ради відбулись збори небайдужих громадян міста Марганець, де було розпочато Громадські слухання з проблеми пасажирських перевезень у місті. За результатами зборів міському голові Жадько О.А. (яка вкотре проігнорувала спілкування з громадою та втікла – заступник, пан Андрій Приймак заявив, що голова міста на лікарняному, а потім пані Ірина Міняйло – секретар міської ради оголосила, що Олена Анатоліївна у відрядженні, одним словом забрехались в край) направлено рішення зборів. Ми не будемо детально зупинятись на ході проведення Громадських слухань, бо все це містяни можуть переглянути без коментарів за посиланням. Але маємо зазначити лише одне – Марганецька так звана «влада» вже «достала» містян. Дуже показово нагадали можновладцям про всі їх «досягнення» – і зриви опалювальних сезонів, і розкрадання майна містян (тепломережі, підмітально-прибиральної машини, коштів на ремонтах доріг та покрівель та багато іншого), і «новий пляж»,  якість дорожнього покриття центральних вулиць, «фарбування бордюрів», знищення здорових дерев рідких порід… Перелічувати можливо дуже довго.
І ось нове покращення – в сфері пасажирських перевезень. Мало того, що пані Жадько та пан Приймак не можуть вирішити питання пільгових перевезень містом – вони ще й дурять містян, бо якийсь дивний підхід до так званої монетизації – то спочатку дамо лише воїнам АТО, а інші пільговики це не люди, то згодом під тиском громадськості дамо ще Афганцям та Чорнобильцям – але якось вибірково при необхідних 500 тис.грн… – перерахували 100 тис.грн… Але взагалі Не відомо як будуть виплачувати ці кошти – чи за алфавітом, чи за «заслугами», чи за якимось своїм нікому не відомому принципу. Але зовсім забули про інші пільгові категорії – пенсіонери, діти війни та інші… Згідно чинного законодавства України, кожен пільговик має право на безкоштовний проїзд, але в нашому місті потрібно ходити до Жадько принижуватися, щоб та дала гроші на проїзд, всім тим хто його і так заслужив ціною власного здоров’я!

Читайте також: На Дніпропетровщині, у м. Марганець обурені мешканці мітингували біля виконкому…

На цьому заході виникло дуже багато питань про підробку так званого «звіту», який виконало ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “УКРАЇНСЬКА ІНВЕСТИЦІЙНО-КОНСАЛТИНГОВА КОМПАНІЯ”, яка за видами діяльності згідно КВЕД не має ніякого відношення до пасажирських перевезень. Нагадаємо, що цю аферу з вивчення пасажиропотоку в місті «провернув» пан Приймак через міську організацію ветеранів і попросту «розпилили» 100 тис.грн…

Але у нас виникає дуже багато запитань до членів виконкому – ви при своєму розумі і на «кого ви працюєте»??? Як взагалі можливо було голосувати за такі рішення??? Жадько найняли на посаду голови міста лише на п’ять років, і якщо ви не спроможні виконувати свої обов’язки та й взагалі постійно на лікарняному, то навіщо Ви є?! Недовіру можуть висловити не тільки депутати, але і містяни також. Насправді все це відбуваться в нашому в місті, тільки завдяки тому, що зараз при владі всі іногородні (мер Жадько з Мар’янського, Апостолівський район, заступники Приймак та Маргацька, юрист Ноздрін з м. Нікополь) тому вони тільки і роблять, що грабують наше з вами майно. Громада міста буде звертатись до депутатів Марганецької міської ради з вимогою про припинення діяльності такого складу виконкому та звільнення з посад таких заступників… Дуже цікаво буде спостерігати за діями «народних обранців», які замішані на корупційних схемах міського голови…

Велика подяка всім небайдужим містянам, які прийняли активну участь у цьому заході. Тільки разом ми зможемо подолати свавілля місцевої влади!
Марганецький осередок ГО «Стоп корупції» буде і надалі інформувати містян та допомагати в боротьбі проти можновладців.

ГО «Стоп Корупції» м. Марганець

stopkor.marganets@ukr.net

(066) 634 86 82

16 thoughts on “Громадські слухання стосовно пасажирських перевезень або як увірвався терпець обурених містян…

  1. та діло не в зубах. Діло в тому, що , а ні приймак а ні ноздрін не юристи. Всі їх рішення у судах. Придумки їхні всі неправомочні, чому їх держе мерша невідомо. У влади повинні бути профі.

    • та чого діло не в зубах, коли юрист беззубий, заступник Приймак сліпий, секретар ради глухий, інший заступник старий, мер дурнушка. Я тепер розумію, чому в Марганці офіційно нема психіатричного відділення – тому що воно офіційно називається приміщення виконкому. Там всі пацієнти такого відділення знаходяться.

  2. Обращаюсь к депутатам! Вынесите на очередную сессию вопрос о выделении денег из местного бюджета для проведения лечения зубов начальнику юридического отдела исполкома Ноздрину Н.Н. Ну разве ж можно такое допускать, чтобы Ноздрин имел такое жуткое дупло в передних зубах, еще и черное. Он же и в судах выступает от имени исполкома и рады.

    • Та пусть уже и заместительке городского головы Платоновой выделят необходимую сумму денег для того, чтобы она себе нормальную современную челюсть поставила, бо как открывает рот, то кроме клацанья совдеповской челюстью других звуков не слышно. Аж страшно

  3. какие они жалкие эти миняйлы, приймаки, платонмхи, сметанки… Жах! На хуй их и как можно юыстрее!

  4. Ирина Николаевна сидит и шлёт видео отчёты нашему мэру, которая то ли на больничном, то ли в командировке)))
    Всех перечитала, всех запомнила)))

Залишити коментар