Разом і до перемоги!

DSC_0025
Марганецкий очевидец. Фото: Володимира Садикова

Ще наприкінці 2015 р. Дніпропетровська обласна рада та Дніпропетровська обласна державна адміністрація подарувала мешканцям м. Марганець прибирально-підмітальну машину.

 

 

30429528_1193417844094361_723462629_n
Марганецкий очевидец
30430048_1193417880761024_144198186_n
Марганецкий очевидец
30184791_1193418247427654_588609972_n
Марганецкий очевидец

Сучасні машини SX6 – всесезонні. Їхнє технічне призначення – прибирати опале листя та залишки піску, підмітати дороги. До складу техніки входять механізми для збору сміття та всмоктування бруду, водяна система. Набір щіток дозволяє швидко й ефективно прибирати більшу площу. Важлива частина машин – змінне обладнання: так вона стає універсальною.

«Навести лад на міських вулицях одними лише руками комунальників складно. І тоді на допомогу приходить спеціалізована техніка.

Перший заступник голови Дніпропетровської ОДА Олег Кужман додав, що чисті вулиці – це показник не тільки охайного вигляду, а й безпеки. Особливо це актуально під час складних погодних умов. «Нова техніка відрізняється високою продуктивністю і при цьому максимально економічна», – підкреслив він.

Представники міст, яким передали ключі від комунальної спецтехніки, вдячні за подарунок.

І ось 23 лютого 2017 р. на 21-й сесії Марганецької міської ради міський голова Жадько і заступник міського голови Приймак переконали депутатів міської ради підтримати продати автомобіль спеціального призначення (вакумно підмітально-прибиральна машина) що вона зовсім не потрібна місту і на ній ніхто не зможе їздити бо вона якась…..

21 сессия Марганецкого городского совета от 23 февраля 2017 года

Активісти Марганецького осередку ГО “Стоп Корупції ” не погодилися з ганебним рішенням і почали оскаржувати дії посадових осіб міської влади.
Прокуратура звернула увагу не цей факт і порушила кримінальну справу та наклала арешт на комунальне майно територіальної громади

На прифронтовій Дніпропетровщині високопосадовці Марганецької міської ради підозрюються в розкраданні комунального майна

 

Судячи з висловлювань заступника мера Приймака, вони роблять це навмисно, а те що техніка заарештована і пані Жадько просто-напросто не компетентна в цьому питанні.

Дещо з характеристик даної техніки

Завдяки принциповій позиції прокурора Дніпропетровської області Матвійчука Віктора Володимировича, заступника прокурора Дніпропетровської області Черкашина Юрія Олексійовича  і прокурора Нікопольської міськрайонної прокуратури Сідорова Сергія Миколайовича вдалося зберегти майно територіальної громади і ось на пасхальні свята з неї зняли арешт і вона почала працювати на вулицях міста.

DSC_0006
Марганецкий очевидец. Фото: Володимира Садикова
DSC_0015
Марганецкий очевидец. Фото: Володимира Садикова
DSC_0017
Марганецкий очевидец. Фото: Володимира Садикова
DSC_0019
Марганецкий очевидец. Фото: Володимира Садикова
DSC_0024
Марганецкий очевидец. Фото: Володимира Садикова

Ми переконані що це наша спільна перемога. Всім дякуємо за допомогу та підтримку у цьому важливому для нашого міста питанні. Ми будемо і надалі спостерігати за розвитком подій та інформувати містян.

ГО «Стоп Корупції» м. Марганець

stopkor.marganets@ukr.net

(066) 634 86 82

11 thoughts on “Разом і до перемоги!

  1. […] сезонів, і розкрадання майна містян (тепломережі, підмітально-прибиральної машини, коштів на ремонтах доріг та покрівель та багато […]

  2. Приймак так распинался о ненадобности уборочной машины…. А потом…. пинок прям под сраку, аж глаз вылез наружу. Оказывается машинка то уборочная очень даже полезна для нашего города. На хрена ж нам такая позорная власть, если они так лихо разбазаривают коммунальную собственность. После такой дезориентации депутатов Приймака милости просим на выход как и тех, кто голосовал за продажу этой машины.

    • Похоже, что после пинка под жопу, у Примака не только глаз вылез, но и язык куда то затянуло. Неполноценный.

Залишити коментар