На Дніпропетровщині, у м. Марганець обурені мешканці мітингували біля виконкому…

0_167329_3da3113d_orig-width720-height560-border0-titlecorruption
Марганецкий очевидец

Сьогодні 30.07.2018 року, пройшов мітинг стосовно зміни маршрутів та пільговиків. Нагадаємо зовсім недавно, 17.07.2018 р. пройшло позачергове засідання виконавчого комітету де було розглянуто 4 проекти рішень. Всі вони стосувались маршрутних перевезень. Було вирішено без конкурсу продовжити з паном Рубелєм на п’ять років договір (бізнес-партнера Сметанки — депутата Марганецької міської ради), якому, тільки одному, виплачують компенсацію на перевезення пільговиків. Згідно закону договір повинен укладатися тільки після проведення конкурсу.

37791982_1300928586676619_6308627541242413056_n
Марганецкий очевидец

Наступна інформація взята з сайт: Prozorro, НАЗК, YouControl та Опендатабот.

Screenshot_2018-07-30 ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ТРАНСПОРТНА КОМПАНІЯ ЕКСПРЕС-ЛОГІСТИК
Марганецкий очевидец
Screenshot_2018-07-30 Перегляд декларації ЄДИНИЙ ДЕРЖАВНИЙ РЕЄСТР ДЕКЛАРАЦІЙ
Марганецкий очевидец

Джерело скріну: НАЗК

Читайте також: На Дніпропетровщині влада залишила містян без звичних маршрутних перевезень…

Ми хочемо звернути Вашу увагу на ті  корупційні ланки, які створила пані Жадько. Спочатку для проведення вивчення пасажиропотоку була залучена Рада ветеранів міста Марганець, на чолі з паном Чупкіним Віталієм Івановичем за 100 тис.  бюджетних гривен,

котрий потім вирішив змінити своє місце проживання у місто Запоріжжя. Але за законом громадська організація, не є прибутковою та й не має право на будь-який обіг з грошима.

Screenshot_2018-07-30 Комплексне дослідження ринку пасажирських перевезень загального користування та вивчення попиту насел[...]
Марганецкий очевидец
38036923_1306880486081429_3763958937049628672_n
Марганецкий очевидец
38160580_1306880552748089_4444230414696972288_n
Марганецкий очевидец

Але перемогла фірма ТОВ “Українська інвестиційно-консалтингова компанія”.

Screenshot_2018-07-30 МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ВЕТЕРАНІВ ВІЙНИ ТА ПРАЦІ
Марганецкий очевидец
Screenshot_2018-07-30 МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ВЕТЕРАНІВ ВІЙНИ ТА ПРАЦІ - YouControl(1)
Марганецкий очевидец

Так це саме той пан Трубчанінов, котрий був міським головою, який почав знищувати місто та якому останнім часом пані Олена Жадько намагається надати звання «Почесний громадянин міста». Саме Жадько пролобіювала його призначення на посаду голови замість Чупкіна, який після відмитих грошей дивним чином зник…

Читайте також: Лист від читачів…

На наш погляд це є організаційна злочинна група яка задля збагачення знищує місто…

Що ж до самого мітингу. Пропонуємо Вашій увазі переглянути відео без коментарів того що, було сьогодні.

Мер Жадько протягом майже трьох років знищує місто, то сміттєвий колапс, то холодомор то водомор, то інші “покращення”, а це і знищення дерев, шкіл бібліотек, автобусів що далі? Вона взагалі робить все без громадських обговорень, містяни страждають та все більш вимагають справедливості і вона таки буде!

Читайте також: Чергова 40-а сесія Марганецької міської ради від 21.06.2018

Ми вже писали, що взагалі потрібно створити Транспортне комунальне підприємство Марганецької міської ради, яке дійсно працюватиме на громаду та виконуватиме свої обов’язки як треба. Таким чином ми відійдемо від фірм, які не поважають пільговиків. Податки будуть залишатись в Марганці, а не в інших містах нашої Держави.

Виникає питання до членів виконавчого комітету: Як можете голосувати за ці рішення? Мабуть ви на маршрутках не їздите? Дерева Вам не треба? Кіоски це нормально й те що люди мерзнуть в зимку без світла та опалення?!Багато інших незаконних та маразматичних рішень приймаєте! Чи ви всі там через особисте збагачення? Нагадаємо… Всі ми прийшли голі і уйдемо з цього світу без мільйонів!

Марганецький осередок ГО «Стоп корупції» бере цю справу під особистий контроль, зробить відповідні скарги та може допомогти в підготовці позовної заяви щодо оскарження дій влади й скасування рішення виконавчого комітету. Ми будемо вимагати, щоб влада не порушувала права громадян нашого міста.

Марганецький осередок ГО «Стоп корупції» буде і надалі спостерігати за розвитком подій та інформувати містян.

ГО «Стоп Корупції» м. Марганець

stopkor.marganets@ukr.net

(066) 634 86 82

24 thoughts on “На Дніпропетровщині, у м. Марганець обурені мешканці мітингували біля виконкому…

  1. Маршруты которые больше всего востребованы решили перепаскудить, и теперь мало что никуда толком не доедешь, так еще и надо будет стоять полчаса ,летом на солнце, а зимой на морозе, и может еще и не влезеш в тот автобус. Удивляюсь жадько, она думает для неё не будет ни болезни ни старости. Марганчане давайте не сидеть дома. а как то бороться за свои права

    • и как бы не возмущались марганчане, сегодня запустили “пробные рейсы”. Утром простоял на остановке, пока дождался долгожданного супер – автобуса с контролером.Опоздал на работу((( Тариф тот же-5 грн. Людей в автобусе-битком. И что ж наша мэрия сделала полезного для людей? АФЕРИСТЫ ХРЕНОВЫ, НИКАК НЕ НАГРЕБУТСЯ!

  2. Так лысак-рябцева-дудиев-садыков – это новое ивент агентство “Устроим митинг”. Пора этих хитрожопых налогами обложить. А то рубят бабло на митингах, подстраиваясь под любого заказчика. Крыса шкуриха – великий деятель культуры без образования. Ей не нравятся исполкомовские? А сама забыла как при муже-заме штаны в отделе культуры протирала при этом в культуре нихрена не шарила. Шкуро вобще стырил исполкомовскую печать, еще и бабла налогоплательщиков нехило срубил.А поставец – метный многолетний кошмар, пасынок бывшего нардепа жира, который с семьей живет в Киеве, а в Марганце бабосы косит с местных пенсионеров на перевозках без льгот. И только тетеньки – бедные овцы, которых поимели поставец и его шайка.

  3. Слушайте, а давайте Садыкову сбросимся на мыло, пусть хоть помоется. Ну это же жах. И футболочку купим подлиннее в апостоловском магазе

    • ты лучше собери деньги Ноздрину то ли на пломбы, то ли на зубные протезы на передние зубы. Долго он еще будет фификать.

    • Лучше соберите деньги на лечение жжадьчихи, а то ее скоро разорвет. Куда ее пузо уже лезет. Или может то у нее уже скопление алкоголя в пузе. Короче, что то делайте со своей мершей, а то сука на хер подохнет.

  4. Собрались блин борцы за справедливость. Шкуро со шкурыхой, который город поимел, как хотел, а теперь стоит тихонько в кустиках. И не стыдно ему полмиллиона получил людских денег, зато лалиска, как мутант, такое ощущение, что сейчас сожрет кого то. А иван дуплий сидел тихонько пока получал деньги гороновские, хорошо было. А поставец типа за людей переживает, за себя ж..у рвет. Вы сначала разберитесь, а потом кричите, а то обсуждаете кто в чем одет и т.д. Реально по сути пришло человек 10, у которых нет личных интересов. А лысак-безработный алкаш, на лице написано, бегает за деньги митинги устраивает

  5. А может надо спросить и у совета ветеранов – как они проводили свои дослидження! НЕ разу не видела чтобы в автобусе они проводили хотя-бы хронометраж!!!Т.есть отмыли 100т.грн через совет ветеранов ! А я думала что там достойные люди а оказывается такие-же продажные ,взяточники и хапуги!! То-есть благодаря ихним исследованиям меняют маршруты !! Пусть напишут квалификацию кто проводил исследования и когда !! есть ли хоть одна подпись пассажиров ! или это все сидя в кабинете!

    • А кто распологает инфой, почему эти ПЕРВЫЕ лица не вышли к людям?
      Прикрылись группой “мальчиков” зайчиков?
      Точно игра в детский сад, нашкодили и спрятались

  6. Да що Ноздрін і заступники можуть вирішити про що з ними домовлятися?? Вони раби! А Дуплій ХАБАРНИК яке вона має моральне право розмовляти з громадою? Ноздрін тупо бреше в договорі не слово не йде про розрив договору в односторонньому порядку з Рублем! Все говориться і брешеться умисно бо знають що досконало це питанням не хто окрім їх не володіє!

  7. Уважаемые! марганчане, жаль что омерзительная кучка взяточников нам диктует условия жизни в городе,Где же роль ПРОКУРОРА ,СУДЕЙ,????

    • У нашій країні хабар – це національна традиція. Хто не бере хабарів? Кому не дають. Лікарі, Вчителя, чиновники усіх рівнів всі беруть. А раніше ще були дуже популярні торгаші. В натовпі, який себе окрестив мітингом хабарників вистачає. Це й перевізники , й громадські діячи, яки за 200 грн душу продадуть. Що стосується маршрутів та їх обстеження. Будь ласка займатеся цим у правовому полі – у суді.

  8. Каленюк такая смешная. Еблом с перекошенным ртом щелкает, а даже не понимает о чем идет речь

    • Та вроде ничего девушка. И симпатичная и адекватная. Кстате просмотрев видео те работники которые вышли отвечали грамотно и по смыслу, то что им не давали слова сказать, это другой вопрос.

      • Приймак ты ли это? Бросай бухать а то так и глаз выпадет через жопу и будешь тогда просто Андрюха -дырка в жопе(
        Харе бухать свали из сайта у ВАС есть свой……

Залишити коментар