Як Марганчани разом із поліцією дерева рятували…

03
Марганецкий очевидец

Протягом останнього часу до нас постійно надходить інформація від містян щодо масового знищення дерев у нашому місті. І ось сьогодні, 06 червня 2018 року, до нас на телефон звернулися небайдужі Марганчани стосовно того, що в парку Ювілейний який на Ворошилівці йде спил зелених дерев. Коли ми виїхали на місце вирубки, а по-іншому ми не можемо цього назвати, вже працювала поліція. Мешканці сусідніх будинків стали на захист паркової зони. Як нам стало відомо, об’єктом знищення стала акація. Група невідомих людей без відповідних документів, ще вчора зайнялася подібним промислом на цій території. На захист шкідників екології приїхали представники влади на чолі з заступником міського голови, нікопольчанином Андрієм Приймаком, які всіляко намагалися пояснити ситуацію, що склалася. Далі правоохоронними органами була арештована машина і відправлена на штрафмайданчик. Завдяки небайдужості Марганчан та рішучим й оперативним діям поліції акція по руйнуванню флори було зупинено.

Як ми вже писали раніше в наших статтях міська влада знайшла новий вид заробітку, так би мовити стартап з нуля, а саме крадіжка особливих порід дерев, таких як акація й горіх. Останній на ринку може досягати від 5 тис грн. і більше за один куб.

Screenshot-2018-6-6 Дрова АКАЦИЯ 450 грн , Ясень 400 грн складометр
Марганецкий очевидец
Screenshot-2018-6-6 продам дерево орех для изготовления мебели
Марганецкий очевидец

Під виглядом благоустрою міста, для прикладу взяти вулицю Гідності, ми спостерігаємо картину тотального знищення всього на чому можна зробити гроші. Те що робилося і вирощувалося десятиліттями, сьогодні виривається з коренем на догоду своїх і так повних гаманців. Все це відбувається тому, що при владі знаходяться мешканці м. Нікополь і яким просто начхати що буде в Марганці після їхнього так би мовити правління. Зі слів пана Приймака лісове господарство ніяк не може допомогти в вирішенні питання по озеленю, насправді ж ця організація надає саджанці за дуже низькими цінами, але для пані Жадько та її команди ця пропозиція не є вигідною і вони хочуть якомога більше відхопити на цьому.

05
Марганецкий очевидец
04
Марганецкий очевидец

Марганецький осередок ГО «Стоп корупції» буде і надалі спостерігати за розвитком подій та інформувати містян…

Журналіст: Володимир Садиков

ГО «Стоп Корупції» м. Марганець

stopkor.marganets@ukr.net

(066) 634 86 82

13 thoughts on “Як Марганчани разом із поліцією дерева рятували…

  1. […] покриття центральних вулиць, «фарбування бордюрів», знищення здорових дерев рідких порід… Перелічувати можливо дуже довго. І ось нове […]

  2. Если эта кикимора очкастая и дальше будет отвечать в городе за экологию,то останутся только кустарники и бурьян

    • Великий эколог-Таня Челышева,шестерка в большой игре! Я понимаю Приймака, он никопольчанин,ему пофиг,какой видок приобретает Марганец. Челышева,ты же марганчанка,”будешь когда-то старой женщиной”,хотя ты уже сейчас конкретно пожевана жизнью.Когда едешь в исполком,на работу, посмотри по сторонам,во что с твоей легкой руки превращается город!

  3. Низкий поклон Вам, Алина Владимировна от жителей города,за Ваше неравнодушие,вернее за Вашу Душу человеческую.У многих мужчин Духу не хватит на такой поступок.Вы с Народом,и Народ с Вами!
    Храни Вас БОГ!

  4. Исполкомовские придурки еще и на камеру показывают, что они такие. Одного не могу понять – зачем людей с синдромом Дауна назначают на должности,имею в виду Приймака.

  5. Молодец Алина, скоро тебя сольбт, немножечько осталось. Совет дня, живи своим умом и думай что делаешь

Залишити коментар