Ставлениця Вілкула звинуватила у марганецькому холодоморі центральну владу

0_162d8a_ed4c7ae0_orig-width432-height288-border0-titleoppoblok
Марганецкий очевидец

У Марганці з’явилися листівки від Опозиційного Блоку, у яких ставлениця Вілкула Олена Жадько звинувачує центральну владу у масштабній проблемі з опаленням.

Як раніше повідомляв Дніпроград, мирне шахтарське містечко Марганець на Дніпропетровщині діями Опозиційного блоку, інтереси якого представляє міська голова Олена Жадько, вже перетнуло межу гуманітарної катастрофи.

Від самого початку опалювального сезону Марганець потерпає від холоду та відсутності світла. Новий Рік та Різдвяні свята люди провели у темряві і холоді. Температура в приміщеннях ледь сягає двох градусів тепла. У школах температура не досягає санітарних норм, тож у місті зірвано учбовий процес. У житлових будинках та сама ситуація.

Енергетичний і опалювальний колапс стався через те, що з метою власного збагачення, представники Опозиційного блоку вирізали 50 кілометрів труб централізованої системи теплопостачання, а потім на сесії Марганецької міської ради було прийнято рішення «Про відключення від мереж централізованого теплопостачання багатоквартирних будинків, бюджетних та інших установ незалежно від форм власності, що опалюються від Центральної парокотельні та інших котелень КП «Марганецьтепломережа». Місцевих жителів не ознайомили з рішенням і не пояснили, що очікує на них за умов його прийняття.

У відповідь на заяву народного депутата Валентина Дідича про необхідність термінового вирішення ситуації та втручання вищих керівників держави, Жадько не лише не визнала своєї провини, а й перейшла у наступ, звинувативши в катастрофі “центральну владу”.

Ба більше, попри обіцянку Олександра Вілкула роздати кожній родині, яка мерзне, 15000 грн матеріальної підтримки для встановлення індивідуального опалення, міська голова Марганця разом зі своїм шефом залишила городян напризволяще, систематично ігноруючи звернення щодо холодомору в місті.

0_162d89_6208e4d5_orig-width1080-height1557-border0-titlejadko_oppoblok
Марганецкий очевидец

Джерело: Дніпроград

7 thoughts on “Ставлениця Вілкула звинуватила у марганецькому холодоморі центральну владу

  1. Жадько, у тебе з головою гаразд?

    Тарифи на опалення бюджетної сфери встановлювала саме ти! Продивись свої попередні сім днів роботи… Тепер школи, садки, лікарня та інші установи міста вимушені сплачувати за 1 Гк суму в 1 669 грн., що значно більше в десятки разів ніж було раніше. Це найвищий тариф в Україні…

    В 2017 році ти маєшь намір вкрасти в міста 17 млн. грн. на своє децентралізоване опалення! Твій званий інвестор по котельням – це ти і твої боси з Опоблоку. Компанія була створена в березні 2016 року зі статутним капіталом в 50 тис. грн. одразу ж, як ти протягнула рішення ради та розграбувала тепломережу на суму в 60 млн. грн. Тепер бюджетну сферу опалює твоя приватна компанія…

    Ти руйнуєшь і знищуєшь місто. Зараз примушуєшь бюджетну сферу брехати на відео про твої звані покращення… Погрожуєшь звільненнями…

    Ти хвора, брехлива нелюдь… Піклюєшься лише про свій карман! Прийде час розплати… скоро…

    • Все правильно, але на жаль антинародна влада править не тільки містом, а й країною, і останні десятиріччя все гірше. Марганець завжди розвивався, особливо за Радянської влади, і навіть німці будували тут підприємства, шахти, ГОФ. А нинішні автентичні українці – яценюки, коломойские, і порошенкі, гірше фашистів, все розікрали і розграбували, з особливим цинізмом, набиваючи свої кишені і з гаслом “слава Україні!”.

  2. День освобождения города от фашистских захватчиков-знаковое событие. Городской голова обязан быть, в этот день,с жителями города и участвовать в митинге.
    А прием граждан, при такой разрухе, актуальности не имеет.

  3. Приём граждан надо проводить, а прийти на день освобождения города и заранее предупредить об изменении времени приёма людей можно Так что жополиз жадчихи не учи как надо УВАЖАТЬ людей ,МУССОРНЫЙ бак будет примерен на жадько ,ВОТ Т А К

  4. В день освобождения МАРГАНЦА, жадько, поехала в НИКОПОЛЬ наплевав на Марганчан и ветеранов, ЭТУ ПАДЛу в мусорный бак и на свалку истории

Залишити коментар